Google WorkspaceAchieved Google Workspace mail je by way of Gmail, werk je samen achieved in Google Drive, vergader je in Google Satisfy, bel je via Google Voice, en beheer je jouw scheduling in Google Agenda. Wij helpen je bij de overstap, het trainen van collega’s en het beheer. Dat kan gratis, op foundation van greatest-exertion, of achieved een SLA deal naar keuze. Je vindt de SLA opties hier.

Wat zit er in Google Workspace inbegrepen?

De time period Workspace is een omschrijving van een heleboel diensten in één pakket. Dit pakket heeft een vaste prijs for each maand. Binnen dit pakket wordt je zakelijke mail, agenda, adresboek, taken, documenten, berekeningen, archief en alles dat daarbij komt kijken geregeld. Het wordt letterlijk ‘de Cloud’ genoemd; juist doordat alles on-line komt te staan. Al je bestanden, afspraken en discussies zijn overal toegankelijk. Wereldwijd, op elk apparaat. En je mag erop vertrouwen dat je goed zit; want Google heeft haar naam hoog te houden. De beveiliging wordt geregeld op foundation van audit rapporten, 2FA, actieve checking en DLP. De back-ups kun je naar wens inrichten satisfied Google Vault of ons SLA pakket. Het Google Workspace Workspace pakket is dus een combinatie van alles on the web hebben, fulfilled de zekerheid dat het goed werkt, tegen een vaste prijs for each medewerker for each maand.

De ondersteuning die je van ons mag verwachten gaat verder dan een simpele handleiding die je van Google krijgt. Wij zijn bereikbaar voor al je vragen en kunnen je op afstand helpen achieved de installatie van de mailadressen en Google Drive. Die ondersteuning kost € 24,00 per kwartier, of wordt gedekt vanuit je SLA. Hieronder zie je de licentiekosten for every maand.

Hoe werkt de migratie naar Google Workspace?

Zodra je Get in touch with opneemt fulfilled Noëll, zal hij de stappen met jou bespreken. Noëll gaat eerst kijken hoe je de mail nu geregeld hebt. Daarna maakt hij een planning. Die arranging bevat informatie above wie er wordt overgezet, satisfied welke providers er rekening moet worden gehouden en wat voor jullie een handige dag is om de mail around te zetten. In praktijk zien we dat Noëll dan zijn zaterdag vrij plant om satisfied jullie aan de slag te gaan. Dit doet hij tegen hetzelfde uurtarief van €24,00 for every kwartier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *